Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grönskan

Grönskan växer,
vävs sakta ihop
till verklighet
och en kuliss
för drömmar
där djuren
kan dansa fritt
över gränserna,
sväva som moln
med sina vingar




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 313 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2019-04-22 17:21



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Växtligheten, vi, djuren är länkar i en kedja underordnade Naturen.
Sågar vi ner träd försvinner en och annan art. And it goes on and on and on... Och detta är inte tänkt utifrån
någon teosofisk präglad utgångsvinkel.
2019-04-22

  Hopplös själ
Vackra scener men ack sådan kontrast till min verklighet!
Kanske därför jag gillar dina texter.
Kanske behöver jag den balansen som motvikt till mitt mörker.
2019-04-22

    Lars J
Så vackert och målande skrivet, tack!
2019-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta