Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför den stålgrå dörren...

Väntanslampan
lyser gul
Utanför
den stålgrå dörren

Dagarna som
avstannat i brist
på energi
Då också kroppen
satts på "vänt"

Lampans gula sken
uppmanar till att
ta ett steg tillbaka
och ordet vänta
till att av-vakta

Finns här tillräckligt
med syre

Måste ut ändå
Trots energibrist
eller kanske
på grund av..

Styr stegen bort
från lampans fasta
gula sken
Ut ur rummet med
den stålgrå dörren

Ut i det frias skira
grönska

Andas ut!!!!




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-24 11:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text som avslutas med en hyllning till naturen!
2019-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP