Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En flicka på ett berg som vill och kan


Flickan i asken

Flickan på berget
Hon som vill så mycket
Vill och kan
Flickan klättrar bestämt uppåt och uppåt
Hon har ett mål en ambition och drivande kraft

Plötsligt!

Trillar hon ner i asken
En ask så liten
Med inga andningshål
Hon är fast i ett trångt utrymme
Med näbbar och klor försöker hon ta sig upp
Upp från den lilla asken
Upp på berget
På berget tycker flickan framtiden är bra
Där har hon något och hoppas på

Ska hon lyckas
Flickan i asken




Bunden vers av Somenvind
Läst 248 gånger
Publicerad 2019-04-26 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Somenvind