Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Almen - 3

Almen står kvar
med kala grenar
som ett skelett
för varje storm tunnas kronan ut
svart mot blå himmel

Minns vårar med grönska
jag sörjer dig ännu
men vid åkanten
växer späda plantor
nya almar med sin längtan




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-27 09:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fint livets kretslopp
2019-05-06

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om tankar och känslor om det gamla trädet och de nya späda plantorna!
2019-05-03

  catharina.jerbo VIP
vilken fin avslutning, jag får en lugn och vacker bild av almarna med sin längtan!
2019-04-27
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP