Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

undrar?

ligger dina glasögon kvar vid radion?
finns dina teckningar än?
jag vill dig minnas mer än vad jag kan.




Fri vers av Eriika_
Läst 378 gånger
Publicerad 2006-06-24 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eriika_