Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

high school

vet du var
hajarna går i skolan


high school



förutom vi
gick i no school
några för att dom sög
nån för att det va cool
och vi som gett upp

varför ska man simma över floden
när man inte ser den andra stranden
och förmodligen
förs man av strömmen
tillbaks igen


och det är knepigt
att vilja bli som folk är mest
när jag pratar med dig vill jag le men
ändå behålla min mask


det sägs att dom är lyckligast i danmark
är det alla hyggen
är det alla ölen
är det sillen
christiania
är det för att det är platt
att man alltid ser
vart regnbågen slår ner



och man ska va tuff när man är tjugo
rolig när man är trettio
varm när man är plus det

och när i helvete
ska man va sig själv
när det inte verkar ge
bonuspoäng


jag vill skriva en dikt
om alla som jag känner
jag vill tatuera den på
huvudpersonens skinn
för att visa hela världen
det här är också ett liv
och vi föddes på samma sätt
av människor med samma känslor
och skrek efter bröst i början
som nåra av oss gör än
att du också bär mask men
känner samma sak och
är det därför så många av oss
hoppar ifrån broar
svenskar finnar
som vill le men
vi ska va hajar
som ser hungriga ut och
tror att man fångar
fler fiskar om man
visar tänderna först och

när är det man ska va sig själv
är det när man vågat ge upp
sin sista destruktiva vän
är det när vi huggit ner
den sista barrskogen
så att vi ska kunna se
var regnbågen slår ner






Fri vers av Love Död
Läst 159 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-28 19:12



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra.
2019-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död