Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
https://nordicwords.home.blog


I sjömanskyrkan

Vi slog oss ner i Sjømannskirken


någons mormor gräddade våfflor


jag sa det gått åt helvete med Sverige


en äldre herre från Danmark höll med


innanför kyrkfönstren skålade vi


i ljummet kaffe


utanför neg palmbladen


inför tropikvinden




Fri vers (Prosapoesi) av ScandinavianDrifter
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-30 15:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ScandinavianDrifter
ScandinavianDrifter