Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Borde skriva 1 (en) haiku idag… okay. Ba+ fungérar. ////////

//////// är typograféring… haiku ‹117/ /25› på (aa/ /ª) gång.

 

Solen värmer men

moln förekommer. Både

väder och vind är.

 

Sol ånyo. Och

tiden (den) går. Ofta till-

för data info.

 

Formellt nog. Man får

se vad texten blir… hello

värld. Copy right är

 

inte fel. Förlag

finns. Copy right ånyo.

Måhända essä. 

 

Sonett är något 

annat. Meter fungérar. 

Säsongen sommar. 

 

Måhända ingen

perfekt haiku – månad 

fungérar. Tiden 

 

är bestämd form. Färg

blå förekommer. Metrik 

är vad Format är. 

 

Även garbage 

förekommer. Pretty good 

programméring. Et 

 

garbage:  

 

vädret är inte fel. Sol

är inte wrong vad Wow är. helt varm och Inte oävet väder

 

Liten fundering efter några timmar. Termen haiku innehåller ai = 97105 och grain (gryn) innehåller detta bigram. Även train förstås. Måhända main är en [1] förnuftig complëttéring… tiden går. Få objekt har bredden // [två] och e-som = em är 1 (en) antydan. Ni är inte (101/ /102) formgivare? Också 1 (en) förnuftig fråga, förstås.   




Bunden vers (Haiku) av farbror zwed
Läst 124 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-02 17:30



Bookmark and Share


  farbror zwed






__________ __________ /
17:30 är 1 (en) intressant […] tid.
Observera […] tid. Tidigare denna dag
(W) et | c.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯ \
2019-05-02
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed