Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2019-04-21

Kan inte slösa mer tid
På att hålla dig vid liv
Du är odödlig i mig
Måste lita på att det finns där
Vilande, passivt
Redo att återuppväckas om tillfälle ges
Och om inte
Så finns det plats för något annat




Fri vers av emalv
Läst 148 gånger
Publicerad 2019-05-05 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emalv