Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vi skålade i förgiftat syre

 

 

Vi skålade i förgiftat syre

[amorösa som krossade knäskålar]

för att vi skulle slippa uppleva

vår vedervärdiga femte bröllopsdag.

 

 

Läppjande på glas av fejkad kristall,

hävde vi sen vår kalk och sjöng ut i kör:

”Snart vrids tystnaden upp till max,

och vi får dra ett sista andetag av oförfalskad luft.”

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-07 20:17



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
kom att associuera till denna min gamla text från 20130329.
2019-05-07

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Vad kan vara mer uppfriskande för en uttråkad litterat,än att insupa en text av "judas"
2019-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP