Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

pusslets bajskorv



hur känns det
att ha viljan
men inte medlen


du ville spränga slottet
glömde dynamiten
lät alltid långben
köra bilen
ville ha tjejen
tvätta dina händer

hon tror hon vet var dom har varit




på dåliga ställen


för det är vad du gett henne
bitarna som föreställer
pusslets bajskorv

dont u know
how it goes

oh
u rly know


varför gav du inte himlen
varför inte
allt det goda du faktiskt gjort
du har vittnen
men ingen tror dig

alibin
är inte för oss
som låtsas
inte bry sig


du ska låta folk tro
att du menar väl men
bara säger dumma saker
och bara gör
ännu sämre

bra där

hej där

jag är boven
som har gått sönder
här och här
vet du att jag
cyklar i mitten av vägen på fyllan
för att bli påkörd från båda hållen
öka chanser för att
tas hand om på intensiven
att jag klättrat i kyrktornen
för att kanske dö nära nåt heligt
ätit kristna hjärtan och
skitit på mig i stockholm

pusslets bajskorv


vägen framåt visar du
går åt andra
hållet







och på stranden ligger
hon som aldrig äter
hoppas sanden
ska mätta tillräckligt
som dom skriker om på tv
vill mata dig
långsamt tills du fattar

det är ok att va sig själv
ibland

ser dig
jag ser dig
försöker verkligen
torka dina tårar
utan handskar
men dom klippte
till mikael persbrandt

online casino


att ha viljan
men inte medlen

jag ser dig
tyska turisten
husbil, parkering
vilken stad som helst
åka hit för att se golf på tv:n
vill du bli vänner?
"haben sie c-more?"


och du som gjort det till en konst
att träffa folk
ser dig med
rökringar skulle dö för att
få blåsas ut ur din röv

och du som inte vågar säga nåt
ser dig som går med näven i fickan
ville
utmana dig i armbrytning
bara för att få se dina händer
få lite dagsljus
d-vitaminer

jag ser
kärlek som aldrig kommer rosta
ser det i hur ni håller om varann
på busshållplatsen
det har jag aldrig klarat
att älska i en väntan
att ni har röd sol i era ögon men
att den aldrig kommer sjunka

jag ser

allt när jag sa att jag inte skulle
va deprimerad mer
men ändå promenera i en timme
för sexpacken
och vilja skrika till alla jag ser

JAG ÄR DEN STÖRSTE POET SOM NÅNSIN LEVT

och ända veta
är inte ens bäst i mitt kvarter
att det är ok
och man bryr sig inte ens om det
är
bara en sån jävla kick att

färglägga hopplöshet



fast man inte går att leva med
för att du alltid ska vara först med
att lägga pusslets bajsighet


gå din egen väg du
det blir ensamt
men luktar inte så illa


utan odör

smaklöst



sparka in en dörr, säg
hej, behöver nån att jamma med
att visa
himmelen


jag har viljan
om du har medlen


















Fri vers av Love Död
Läst 176 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-17 00:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt flöde i denna bajskorv!
2019-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död