Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De två unga kvinnorna från rörelsen är på studiebesök i det psykiska, men vem är..


Sahra Blom.

Lösningen kan se ut så här:
Den uppskruvade umgås med energi-tjuven.

(Så lade sig psyket i samtalet..)

Ja, det kanske är bra om patienterna
börjar göra något tillsammans, eller?

Patienterna?

Ja, dom är våra, vi släpper dem aldrig!

-Nu har ni fått rörelsen mot er!

(De två unga kvinnorna blev så förbannade.)

Vänta, jag hinner inte med dig!

Jag måste ut, få luft!

Oh, fy vilket ställe..

Sahra Blom.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-09 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP