Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvåflodsland

Där närvaro
möter frånvaro
i tvåflodsland
där svalka och hetta
strömmar samman
blandas
i balans
där koltrast
och duva
är sams
där blommar
bergens frukt
direkt
ur klippan




Bunden vers av Petter Wingren
Läst 268 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-11 05:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren