Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extas

Kroppar som törstar
efter kärlekens nektar

Kroppar som böljar
i rytmiskt samförstånd

Kroppar som svävar
i ett universum av upphetsning

Kroppar som exploderar
i njutning och extas

Kroppar som landar
i tryggt hemland




Fri vers (Fri form) av Helena Eklund
Läst 476 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-05-12 09:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
När innerlighet möter innerlighet - då exploderar verkligheten verkligen!
2019-05-22

  S.A.I. Steve Lando
Härlighetens dikt
2019-05-19

    ej medlem längre
Vilken salig upplevelse, vilket lyft, vilken härlig utflykt - en riktig extas!
2019-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Helena Eklund
Helena Eklund