Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÄNSER

HAN gjorde det otänkbara Det oförklarliga
Det oförglömliga
HAN överskred den osynliga gränsen
Och gjorde intrång i den personliga integriteten


Det var aldrig någon som ville lyssna på min historia
Även om dom hörde den



Att bli utsatt som barn gör ont först som vuxen
Gränserna suddas ut och agerandet blir gränslöst

Och den enda man bestraffar är sig själv




Övriga genrer av marie ohlson
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-05-12 15:12



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Gränser som berör
2019-07-02

  Lars Hedlin
Stark djup och mycket bra!
2019-05-19

  döden.kuken.livet.1987.4ver
dikten skulle bli bättre om du tog bort alla punkter.
2019-05-17

  morgonstjärna VIP
sååå bra skrivet. varma kramar vännen
barn tar alltid på sig ansvaret
2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

marie ohlson
marie ohlson