Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SJÄLEN

själen gråter
men ögonen är torra




Övriga genrer av marie ohlson
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-03-01 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marie ohlson
marie ohlson