Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Åldrandet kan vara en förbannelse,men även en frihet och ett lugn kan infinna sig.


SPEGELBILD

Hon känner inte igen sig själv.
Spegelbilden förmedlar vare sig själen eller sinnet.

Åldrandet är stundom påträngande.
I olika former tar den sig rätten att påminna.

Om än så, det vilar en trygghet i att bli äldre.




Fri vers av marie ohlson
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-03-29 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

marie ohlson
marie ohlson