Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Words ...

 

tremendous dream

hope will come to pass

together or not

that's the question!




Fri vers av Rise Little One
Läst 167 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-05-13 19:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra att ställa sig den frågan ibland kanske!
2019-05-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Hoppet bär vi alltid med oss. Bra skrivet med stor känsla.
2019-05-14

  Quasimodo
I en dröm där hopp och drömmar söker varandra och en verklighet, bra!

2019-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One