Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Fästa vingar på din rygg

Jag kan ej fästa
vingar på din rygg
eller få dig att flyga
kan inte berätta hur
Men kan jag få dig
att vilja lära
när jag berättar
om känslan?
Kanske med lite tur




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-05-13 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP