Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår

Under den ihärdiga solen 
vecklas våren sakta ut 
blad för blad, dag för dag 
tills den står i oskyldig blom 
i ljusblått och skimrande vitt




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 219 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2019-05-16 16:54



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Våren den vackra
2019-05-16

  Johan Bergstjärna VIP
Så vacker dikt.
2019-05-16

  Mats Edin VIP
Gillar det rena fina vita sköra
2019-05-16

  Mats Edin VIP
Gillar det rena fina vita sköra
2019-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta