Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggorna på hain

Bakom stängda dörrar
Trampar skuggor slaviskt i takt
Hit släpps bara skuggor in
Under lydnad av en högre makt
I skuggorna pumpar dopaminet
Från igår till imorgon och inatt
Skuggor har inget fotfäste kvar i livet
Vi skickar oss själva till slakt




Fri vers av Fredrica
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-23 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fredrica
Fredrica