Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoisten

En morgon tog jag slut på allt lidande
Den morgonen gick min största dröm i uppfyllelse
Men när jag vaknade upp i den tjutande ambulansen
Insåg jag att allt jag gör och allt jag vill är ett misslyckande
Jag sattes tillbaka bakom stängda dörrar
Där mörkret omfamnar mig och viskar en lögn
Folket runt omkring mig har börjat kalla mig för egoisten
Men när ska jag få börja tänka på mig själv?




Fri vers av Fredrica
Läst 374 gånger
Publicerad 2007-10-15 14:51



Bookmark and Share


  To
Tanke värd text. Folket, jag tror att man lätt skulle kunna kalla dem för egoister också i så fall. Vilka människor/djur är inte egoister egentligen?
2008-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Fredrica
Fredrica