Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Få gott, ge inte dumt... Av Ewa-Britt Nilson. Skriver gärna min kommentar på berättande rim och ibland verkar det bli 'mer eller mindre lyc


Kritik på en text (1864) en rick




Frestelsen skall ge vid handen,
vari ligger de starka banden,
om lusten själv ger fägring stor,
för var syster som var bror,
nyanserad över folk i landen...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-05-23 23:01



Bookmark and Share


  ULJO
Bra analyserat
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP