Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiggaren

 

Jag spelar harpa på mina revben,

min heder ligger i en pappersmugg.

Jag säljer samveten för underpris:

smeker den iskalla asfalten

och lurar liemannen ännu en dag.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-24 17:05



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Knivskarpt diktat som alltid!
2019-05-24

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Men du ! Ge ut en bok förslagsvis betitlad " Slipad egg"
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP