Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gnider dig mot min fantasi

 

 

 

Du gnider dig mot min fantasi

Vässar ditt hjärta mot mina ljumskar

Låter åtrån flöda till förintelse

När vi båda skolkar från vardagen




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2019-05-24 18:42



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Med stor språklig fantasi skriver du här en sensuell, sinnlig text om det svåraste av ämnen . . .
2021-03-29

    Melona
Ohla! Genialisk poesi! Tack!
2019-05-25

  Öknens Ros VIP
All we need is love...
2019-05-24

  MissFluff
Wow! 4 rader perfektion
2019-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP