Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att bara få vara...


En dag att medverka

Som en ankomst
snarare
än ett avlägsnande

En dag att vara
med om

Tillvänd snarare
än bortvänd

Vänd mot det milda ljuset
i tavlan du målar

Kort är resan
som håller måttet

Den vars destination är

- Att bara få vara....




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-05-30 16:14



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Tänkvärt och flerdimensionellt alster.
2019-05-31

  Kungskobran VIP
En dag att ta tillvara på, utan krav,
känns underbart
2019-05-30

  danne //
Det är olika dagar det där , kaos å lugn behöver varandra lika mycket!

bra text!
2019-05-30

  Larz Gustafsson VIP
"Vänd mot det milda ljuset i tavlan du målar".

Superbt!
2019-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP