Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömfångare

Vi bygger rustningar åt orden.
Samtalen bugar sig artigt
och liknar rönnbärsklasar om senhösten.

Från våra huvuden växer vägar
för tankarna att rulla
likt stenar nedför slänten.




Fri vers (Fri form) av Alex Le Seux
Läst 96 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-05-30 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alex Le Seux
Alex Le Seux