Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill ge röst

Som barn trodde jag att om jag tänker en tanke tillräckligt starkt tar den sig formen av en viskning. Ett slags evolution för tankar!
Jag önskar att det vore så, att tankarna aldrig kunde låsa sig själva ute.

Att de alltid föddes till ljud och blev fria.




Fri vers (Fri form) av Alex Le Seux
Läst 103 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-05-31 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alex Le Seux
Alex Le Seux