Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lika dumt som töntigt, måste vi värna om oss själva och då passar en sådan text bra, tänker jag efter 5 år hos en psykolog.


Jag har hittat min väg.

De vackraste ord..

"-Hon öppnar himlen för oss."

(Nu måste jag tänka,)
Tack, känns skönt
ock, känns inte bra
Kära, känns fruktan

Gud

Det Goda
Det Onda

Hm..
Tillsammans "En fröjd för ögat" och se att.,
vi har så många bra ordspråk här i Sverige.

Så högt är Vi komna!
Eller,
Detta är vårt arv, vårda det.

Så Vi är en kyrka?

Eller bara en hop med dumma personer.

-Ja, det är frågan, hördes Sp.L.

Nä, inte du också!

Alla ramlar in i den här djävla gropen.

Ja, men vad ska vi göra?

Vi får ju inga direktiv, svarade Spaningsledaren.

Får?

Du menar att vi offrats?

"Nu sjunger vi Bä Bä, vita lamm"

Vart fan har vi hamnat?

Är det här..?

Men Herre Min Gud..
I RIKSDAGEN.







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-01 13:43



Bookmark and Share


  Catherine Brandt VIP
Församling, tror jag det rätta svaret blir.
2019-06-01

  Maiah VIP
Avslutningen, klockren, skrattar fortfarande
2019-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP