Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felfri

Han är rastlös och rusar fram och tillbaks över sovrums golvet

Jag ligger under täcket och försöker fånga honom i fokus

Allt är suddigt här

Han har tejpat upp tidningar för fönstret så rummet är mörkt fastän det är sommar

En fågels skugga skummar sig igenom aftonbladet

Han lägger sig bredvid igen

Han luktar öl och cigg

Sen somnar vi som om vi kände varandra

Han visar mig till bussen

Lämnar ett 'ta hand om dig'

Jag tror inte ens han vet mitt namn

Det här är hela vår histora

Snart är den gömd i ett annat minne

Det är en felfri kärlek








Fri vers av Främlingar och duvor
Läst 164 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-03 19:47



Bookmark and Share


  cilax VIP
fin
2019-06-03

    konrad Lund
väldigt levande text! Bra
2019-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Främlingar och duvor
Främlingar och duvor