Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En barndoms vän

Du växte in i mina barnsben

Minns dig som växtvärk

Minns dig som en ny vy

Hur kärlek som ett täcke på en sovande man

Och krypande kylan av en nekande hand

Ifall vi endast mötts i fullvuxen arkitektur

Hade jag kunnat möta dagen ur ett nytt perspektiv

Du är min blodgrupp

Du är mitt liv i tur

Min död i otur

Du är en anledning till allt jag nekar och allt jag rör

Oavsett som för att




Fri vers (Fri form) av Främlingar och duvor
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-31 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Främlingar och duvor
Främlingar och duvor