Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett kärleksbrev till någon långt borta

Jag minns när jag fick reda på Kristers självmord
I en liten stuga upp norr med medicin för ett år
Sedan tyst förmultna
Trodde jag skulle känna något
En tystnad, en oro
Kände mig bara ihålig och stulen när jag tre månader efter dådet fick nyheten
Väntar du på mig så som jag väntade?
Som jag alltid väntar?
Löjligt lojal och omedveten
Väntar jag på dig in i graven.




Fri vers (Fri form) av Främlingar och duvor
Läst 178 gånger
Publicerad 2019-11-25 18:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Främlingar och duvor
Främlingar och duvor