Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Connection...

words of inspiring
given the soul a reason to grow, expand and transform
under the beauty of a rainbow

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 201 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-04 17:46



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Yes what we need
indeed a voice with
a tune to the whole
of our body zone...
2019-06-08

  Lars Hedlin
En mycket fin text!
2019-06-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text som landar mjukt i mitt hjärta!
2019-06-05

  Quasimodo
Länken av ord mellan människor får regnbågens färger att lysa i själar, att växa i dess ljus
2019-06-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Finstämd och vacker poetisk ton i din dikt!
2019-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One