Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spridda tankeskurar

Hellre ess i rockärmen än i regeringsställning.

 

TV:n bara går och går: tanken stilla står.

 

Hellre en räv bakom örat än en röv bakom ögat.




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-07 06:44



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Märkligt att bli medvetandegjord om människor som undrar om någon ser dem eller liknande. Det som aldrig fallit en annan in att ens skänka en tanke... Dessa högst använd/tank/bara uttryck, bara måste jag som 'lägga på hög' hemmavid. Ja, eller under sängen, de får samsas med eventuella dammråttor, som Sixtina, Sixten, Blixt ord-on samt Ulla-Ella.
2019-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP