Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

beröring

ibland undrar jag
om du kommer ihåg formen på mina läppar.
hur dess blöta yttre
lämnar ett spår av beundran över din kropp,
kartlägger favoritplatserna och smultronställena
varje dal av hud.

ibland undrar jag
om du kommer ihåg mina händers vandring.
över dalarna du tillåter dem utforska
utan kompass,
följandes ett brödspår av kärlek
längst din ömma ryggrad
endast i mörker.

rör inte brödsmulorna,
viskar en röst med tårar på stämbanden.
dalarna är en brokig plats
vars osäkerhet förvärrar tillställningen,
dess existens är för dig en livlina
de visar vägen hem.

djupa andetag förväxlas med njutning
agoni är ett lustmedel.

andetag utan substans
du kvävs på din egen luft.




Fri vers (Prosapoesi) av egosara
Läst 141 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-06-08 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

egosara
egosara