Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad är mitt namn

vem är sara?

vem är den rödlätta flickan med
misärens tredje öga fastklistrad i pannan
som en gevärskula mitt i prick
ihålig
ingen substans
hon går med skor fyllda av pappas vrede
airhead med en fast tyngdpunkt.

ingen vet vem sara är.

en försvunnen-affisch med en variabel till beskrivning
jag är inte 1
jag är y.
jag är
vad du än kallade mig igår kväll.




Fri vers av egosara
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-09 14:44



Bookmark and Share


    Roger Runkar Ragnar
Snygg tredje rad du levererar där !
2019-06-09
  > Nästa text
< Föregående

egosara
egosara