Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syslöjd Avböjd

 

På det ljuva 70-talet
läroplan då galet

ville jag skulle virka
garn i öglor lirka

det gick inget vidare
blev ej ullsnidare

försökte på alla sätt
trädde nål ej rätt

lektion av destruktiv 
flum i tidsfördriv

fröken otroligt löjlig
så sjukt syslöjdig

föraktar Lgr än idag
tillika öglas klag








Övriga genrer (Satir) av Bodingen VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-11 19:26



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jag lärde mig virka, men sen sydde jag en svart boll som vi kunde kasta på varandra utan att det gjorde ont, sen virkade jag grytlappar :)
2019-06-12

  Öknens Ros VIP
Jag var hopplös i syslöjden, inte blev det bättre med åldern, nä usch, inget handarbete här inte!
2019-06-12

  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR spyslöjd.
Det är löjligt att killar ska behöva hålla på med sådant fjant.
Jag hatade även träslöjd, men det är i alla fall manligt.
2019-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP