Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dolken

Orden bleknar
men såret är djupt
och hugget nära hjärtat
Tårarna sprutar i väntan på papper
Inga plåster i världen kan tygla sorgen,
tomrummet som bildas
när dolken lagts ner
men den vita flaggan inte är hissad
Tredjepriset är en kram
och jag står utanför prispallen
Tolv kilometer ifrån närmare bestämt
enligt Google Maps
Din prispall ligger på samma avstånd
Alltså utanför radarn
I fosterställning uppe på ett moln
Men hon är ingen ängel
Bara en dålig förlorare
som glömt hur man fuskar
och som tagit till osportsliga medel
En dolk till exempel
Hon vill bli en bättre lagspelare
En på elitnivå
En som blir inbjuden till mästerskap
Mästerskap med prispall men utan domare
Bredvid henne ligger dolken
och blinkar grönt









Fri vers (Fri form) av Erapoetina
Läst 186 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-09 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erapoetina
Erapoetina