Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
REPRIS! . . .- -. .. Fick en utmaning att skriva en erotisk/sexuell dikt utan äckel eller "allt går åt helvete"-budskap. Verkligen utanför min comfort-zone och vanliga ämnesområden. Har inte den blekaste om jag lyckades. Kommentera gärna. Och var ärliga!


Erotik

 


 

 

 

du möter mig med en spelande tunga

som lirkar sönder min fantasilösa torftighet

stressar mina svällkroppar till svullna soldater

redo att ge sig ut i en köttslig kraftmätning

där våra läppar låser varandra och stjäl våra ord

 

 

våra andetag fryser till flåsande vindpustar

som värmer mot vår nervkänsliga halsgrop

oskyld hud som fräser mot varandras lår

med beslöjade ögon och darrande händer

vars åtrå går på skattjakt över nakna kroppar

 

 

vi sammanfogas till en kroppslig enhet

där naglar rispar sägner över svettiga ryggar

och du slukar mig som en köttätande blomma

när du pumpar mig på all min vita näring

tills vi utmattade somnar till röken av en cigarett

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 924 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-11 23:31



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
En dikt jag bara älskar! Lusten bryr sig inte om det vackra. Den är het och ångande utan skyddsdräkt. Kanske enda gången vi är sanna och osminkade. Bravo, vännen min!
2019-06-12

  Öknens Ros VIP
Sista versen en suverän avslutning på en vass text! ;)
2019-06-12

    ej medlem längre
WOW!Visuell orga...
2019-06-12

  överlevaren VIP
Härliga uttryck i texten, det kittlar och du gjorde det med bravur!
2019-06-12

    ej medlem längre
Borde väl skriva ”jag rodnar” men det ska mer till för att ett hallon ska bli rödare haha. Hursomhelst en härlig dikt! Ciggen överflödig. Men det är ju en smaksak! ( du ville ju att vi skulle vara ärliga).
2019-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP