Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Impotent och hatisk

 

Gnuggar flickhjärtat som ”Den farlige pojken”.

Uppumpad av testosteron och faderskomplex.

Veknar, slokar, slaknar.

Tar ut frustrationen på objektet;

krossar vinflaskan mot hennes huvud

Penetrerar henne, stolt som en tupp,

med en trasig Cabernet sauvignon.

Manligheten återupprättad, allt i sin ordning.




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 433 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-06-12 08:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Udden penetrerar egot hos den uppblåsta (nid)bilden av manlighet och blottlägger honom som en liten man. Du, däremot, is still going strong!
2019-06-12

  Öknens Ros VIP
Snöp dessa män/monster! De förtjänar inte bättre.
2019-06-12

  överlevaren VIP
Övergrepp och tappad kontroll präglar en frustrerad text!
2019-06-12

    ej medlem längre
Sicket jävla as! Troligen polare med John Blund o andra fula gubbar. Han har väl fått tag i Viagra på nätet kan tänkas. Men använda fingrar o förstånd, det kan han inte.
2019-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP