Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Harmonisk som ett blåsjobb av Påven

 

 

Pålitlig som en nämndeman

Logisk som en Camilla Läckberg-deckare

Upphetsande som en överläkarharkling

Trygg som en mellanösternkonferens

Harmonisk som ett blåsjobb av Påven

 

 

Så står du där och tippar mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-13 12:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Riktigt läcker! Påvar är nog ändå rätt skickliga på att utföra den typen av arbeten. Skulle tippa på att de övat en hel del.
2019-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP