Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är Aldrig Du med Dig

 

 

du är tråkigheten klädd i frack 

du är vattnet i den utspädda whiskyn

du är tullaren som tog mitt heroin

du är den som tjallade för rektorn

du är den som slängde min samling av Fibban

du är ett serum mot gapskrattet

du är den som horar för applåder

du är den som dunkar rygg för stålar


men Jag är aldrig Du med Dig...




Fri vers (Fri form) av Judas Ekholm VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-06-13 20:12



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jäkla bra skivet
2019-06-14

    ej medlem längre
Undrar vad det är för en torr jävel. Tråkigheter i frack ska man akta sig fö. Så även serum mot gapskratt.
2019-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP