Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vagina Dentata - En limerick om tandhygien

 

 

 
Det finns en madam ifrån Bender,
vars mus medelst sylvassa tänder,
kan en ananas skala
och oxbringor mala,
samt nafsa bort zebrornas ränder.




Bunden vers (Limerick) av Judas Ekholm VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-13 23:14



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Denna var en riktigt vågad limerick.
2019-06-14

    ej medlem längre
Hoppla den får man passa sig för!
2019-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP