Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Buzz Lightyear

Upp, upp och iväg
Ta språng och flyg som Lightyear

Sikta mot stjärnorna där ovan
Slå sönder skeppet i trädtopparna

Fall med tyngd mot marken
Blås på såren, torka bort blodet från pannan

Ta sats igen min vän
Stå på mina axlar och slunga dig som en kanonkula

Hör mullret från himlen
Känn marken där under dig

Knyt skorna, trä på dig manteln
Scenen är din

Med fjädring i stegen försök igen och igen
Ens är klockan slagen och dagen kommen

Upp, upp och iväg











Fri vers av Olleigrinden
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-06-14 14:41



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
"Up, up and away".... försöken att leva, nya tag om och om igen. Värdiga försök.Kanske just det är att vara människa...
2019-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Olleigrinden
Olleigrinden