Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dopamin

Alltid utom räckhåll
som att jaga sin egen svans
gömmer sig det i varje trädtopp
bakom varje sten och bortom alla hav
vilar under fötterna på stranden
nära inpå men längre än mina fingrar når
innan jag stannar för att se mig omkring
och plötsligt finns det överallt




Fri vers av Olleigrinden
Läst 127 gånger
Publicerad 2019-07-25 16:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olleigrinden
Olleigrinden