Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Puth

Smärtan finns inte där längre
men jag minns hur den känns
vet hur den beter sig
hur den pulserar och svider
håller mig tills jag kvider
den som fick mig att halta
slet mig åt alla håll i en evig jakt
förgiftade mig som pilar från Amor
har tappat sin magi, hela sin kraft
släppt mig fri

men jag minns, jag kommer
alltid att minnas
tills den dagen vi möts igen




Fri vers av Olleigrinden
Läst 110 gånger
Publicerad 2019-07-25 16:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olleigrinden
Olleigrinden