Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under konstruktion

Moth to a flame, dras till sprickor
i fasader under konstruktion
halkar på blöta golv i samma
fabriker som alltid är på väg
aldrig färdiga, utan invånare
eller ens rustade med ett datum
för inflyttning

Står redo varje gång med ny biljett
fjärilar i magen inför karusellen
naiv och impulsiv för varje chans
att smita in genom de tunga dörrarna
börja om igen på lägsta våningen
klättra, ta mig upp med möda och mod
bara för att återigen smita ut bakvägen
när jag faller igenom golvet


























































Fri vers av Olleigrinden
Läst 128 gånger
Publicerad 2019-07-05 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Olleigrinden
Olleigrinden