Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om än


Om än

om jag vore bättre

kunde jag vissla som en fågel

om jag ville så kunde jag göra det.

Har hört min morbror göra det

Om än

jag kunde förbättra det

det hela tinget

livet.




Prosa av Rodin
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-06-14 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rodin
Rodin