Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingmar Bergman på fultjack. Helt oredigerat ordbajseri från en överdrivet kemiskt garderad gosse i sina sämsta sår.


Funny och Alexander [sic!]

 

 

 

Som två händer runt min hals;

befriare ett och befriare två:

morfinet och bensodiazepinet;

jag väljer så klart det förstnämnda;

det mår man bra av,

kroppen pirrar piggt,

medan det andra medlet

är ett förslöande ras i natten.

 

Vägrar bli någon nickande jävla

marionettdocka som singlar fram jakande

svar på vilka frågor som än framställes:

t.ex. om en vit, stoppad strumpa passar bra

ihop med en svart...

 

"Fråga Mengele!" skriker jag då.

 

I tystnaden i vårt generade gästabud,

som ligger strax intill matsalen kommer jag,

ingen husa behöver dekorera julgrisen i år:


För det är jag som är den halshuggna pigan evigt tacksam,

med snigelspår på din jävla skrivmaskin.

 

 

 




Fri vers av Judas Ekholm VIP
Läst 325 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-06-17 22:29



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
svart strumpa skitar ner den vita i tvätten. passa dig för guds drog, den är satan.
2019-06-19

    ej medlem längre
Ingressen är ju förutom en förbättrad version av Bullen en egen liten story i sig. Trevligt litet ordbajseri och sen får jag så klart bakgrundsmusik också.
"You can't kill me
'Cause I'm already
Inside you"


2019-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP