Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIDSOMMARNATTSDRÖM

 

Önska mig alltid

när du drömmer

i midsommarnatt

 

att vi dansar tätt intill

bland ljuva blommor

på ängens gröna matta

 

i månens trolska ljus

där stjärnorna ömt ler

åt lustens hänryckning

 

när du bär mig i famnen

till bäddens svala lakan

där hunger kräver mättnad

 

och kroppar talar kärlek

begärets hemliga språk

innan vi somnar förlösta

 

Önskar alltid dig




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 615 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-06-21 17:57



Bookmark and Share


  Feliaxel VIP
Vackra rader om midsommar
2019-06-22

    ej medlem längre
Vilken härligt innerlig midsommarkänsla!
2019-06-22

  ULJO
Vacker natt i midsommaren spår
2019-06-22

  Rise Little One
Vacker dröm i en speciell natt...
2019-06-21

  Cikoria Blå VIP
Vackert.
2019-06-21

    ej medlem längre
Ljuvlig och innerligt fin dikt.
2019-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP